OK 004

48ste Chirurgenweek

4 t/m 8 oktober 2021, Antoni van Leeuwenhoek

De Chirurgenweek is een jaarlijks terugkerende nascholingscursus voor chirurgen en chirurgen in het laatste deel van hun opleiding. Net als de vorige keer bestaat de mogelijkheid van een gedifferentieerde inschrijving. We verwachten ongeveer 25 chirurgen.

Op maandag en dinsdag staan centraal het mammacarcinoom, sarcoom, melanoom, en de oncologische longchirurgie. Op donderdag en vrijdag is het gehele programma gericht op de GE oncologie. De woensdag is een dag voor alle deelnemers met aandacht voor onder andere nieuwe ontwikkelingen, moleculaire achtergrond, en kwaliteitsaspecten.

In de presentaties door chirurgen en andere medisch specialisten uit het AVL komt de multidisciplinaire aanpak van kanker bij uitstek naar voren. Behalve de voordrachten zijn er iedere dag live en/of livestreaming demonstraties op de OK. Tijdens de operatieve oncologische ingrepen wordt uitgebreid aandacht besteed aan bijkomende technische informatie. Daarnaast bestaat de mogelijkheid onze MDO’s bij te wonen.

Accreditatie is verleend door NVvH met 24 punten voor de hele week.

Indien het AVL corona beleid het te zijner tijd niet toestaat om dit evenement live te laten plaatsvinden wordt het inschrijfgeld gerestitueerd.

 

Voorlopig overzicht sponsoren 

 

Voorlopig programma voor externe deelnemers

Bekijk hier het programma voor de gehele week.

Locatie

Nederlands Kanker Instituut – Antoni van Leeuwenhoek
Bezoekersadres: Plesmanlaan 121 1066 CX Amsterdam The Netherlands

Route naar AVL

Contact

Voor vragen kunt u contact opnemen met AVL Academie – Symposiumdesk, 
Caroline van Balen: +31 20 512 2923 (door Corona is de bereikbaarheid telefonisch beperkt).
Gelieve een mail te sturen naar het e-mailadres: symposiumdesk@nki.nl