Afspraak maken

Is er bij u een hersentumor of tumoruitzaaiingen in de hersenen geconstateerd en u wilt een tweede mening/ second opinion?

Indien er bij u een hersentumor of uitzaaingen in de hersenen is gediagnosticeerd en u wilt een tweede mening/second opinion, dan kunt u bij ons terecht in ons AVL Hersentumorcentrum. Uw specialist of huisarts kan u verwijzen. Klik hier voor meer informatie over een second opinion.

Is er bij u een hersentumor of tumoruitzaaiingen in de hersenen geconstateerd en u wilt behandeld worden in het AVL Hersentumorcentrum?

Indien er bij u een hersentumor of uitzaaingen in de hersenen is gediagnosticeerd is gediagnosticeerd en u wilt behandeld worden in het AVL Hersentumorcentrum, dan kan uw specialist of huisarts u verwijzen.

Vragen 

Mocht u hierover nog vragen hebben, kunt u telefonisch bij ons terecht via het telefoonnummer 020 512 9111. Het is ook mogelijk om uw vraag te stellen via het contactformulier van het Centrum Patiënteninformatie. U krijgt dan binnen een werkdag een reactie van ons.