Voorgevel gevel voorkant avond nacht
123

Mission, vision, and core values

For over a hundred years, the Netherlands Cancer Institute has pioneered in the battle against cancer. We have received numerous compliments and acknowledgments from patients and external committees. That is an exceptional achievement that has been made possible by our combination of research among the world's best, and high-quality care. We have become exactly what our founders had envisioned, and that vision remains unchanged.

missie

Het AVL is één van de top 10 Comprehensive Cancer Centers in Europa

Door de combinatie van kankerzorg en -onderzoek en international uitwisseling van kennis leveren wij een significante bijdrage aan het oplossen van het kankerprobleem in de 21e eeuw.
visie
Het AVL streeft ernaar iedereen met kanker een zo goed mogelijke behandeling op maat te bieden en kanker niet langer een dodelijke ziekte te laten zijn.

Wat ons echt bijzonder maakt, nog meer dan de combinatie van topzorg en toponderzoek, is de betrokkenheid en bevlogenheid van al onze medewerkers en vrijwilligers. Een cultuur waarin zorg met maximale aandacht voor de patiënt en onderzoek van maximale kwaliteit de boventoon voeren. Dat is misschien wel het grootste goed dat wij als organisatie door de jaren heen hebben opgebouwd.

Onze missie, visie en kernwaarden zijn niet aan verandering toe, maar we willen onze unieke cultuur bewaken. Het geeft richting aan de manier waarop wij met elkaar streven nieuwe doorbraken te forceren en de beste zorg te kunnen blijven bieden. Ze zorgen voor herkenning en maken dat je je goed voelt bij een organisatie; als (toekomstig) medewerker om er te werken en als patiënt om er behandeld te worden.

René Medema, voorzitter van de Raad van Bestuur

lees hier meer over onze missie, visie en kernwaarden