Voorgevel gevel voorkant avond nacht
123

eHealthweek 2019 – Help jij 24 januari mee een app te ontwikkelen ter versterking van het sociale netwerk van patiënten met kanker?

22 jan 2019

Van 21-26 januari 2019 vindt in Nederland voor de derde keer de e-healthweek plaats. Dit is een landelijke campagne om kennis en vaardigheden op het gebied van digitale ondersteuning in de zorg te vergroten.

Ook het Antoni van Leeuwenhoek doet mee aan deze week en organiseert vier interessante activiteiten waaronder een co-creatie sessie 'een app ter versterking van het sociale netwerk rondom een kankerpatiënt'.

Deze sessie wordt georganiseerd door een ervaren User Experience Designer. Zij zal tijdens deze sessie met de deelnemers inventariseren welke behoeftes een patiënt heeft met betrekking tot het leven met kanker en het online delen hiervan met hun sociale netwerk. De organisator werkt momenteel aan een app die dit mogelijk maakt en waarvoor tijdens deze bijeenkomst geïnventariseerd zal worden hoe deze eruit moet komen te zien. Door deel te nemen aan deze bijeenkomst, kun jij meebeslissen over het ontwerp van deze app! 

Heb je je nog niet opgegeven voor deze bijeenkomst? Meld je dan gauw aan via j.keuper@nki.nl!

24 januari 16:00-18:00 uur - Co-creatie sessie 'een app ter versterking van het sociale netwerk rondom een kankerpatiënt', locatie: Themakamer bij het Centrum Kwaliteit van Leven