Wensboom voor Kerst in het AVL

12 dec. 2019 14:08

In de centrale hal van het Antoni van Leeuwenhoek staat van 9 december t/m 7 januari een speciale wensboom. Iedereen kan een persoonlijke kerstwens in de boom achterlaten en daarmee bijdragen aan kankeronderzoek in het Antoni van Leeuwenhoek.

Voor wie heeft u een mooie kerstwens?

Rond Kerst denken we een beetje extra aan iedereen die we liefhebben. Die lieve opa, die dappere vriendin of die ene bijzondere buurvrouw. Soms is diegene dichtbij, maar soms ook ver weg… Wilt u iemand een hart onder de riem steken, bedanken of een ode brengen aan een belangrijk persoon in uw leven? Doneer voor kankeronderzoek en laat een persoonlijke kerstwens achter in onze speciale wensboom.

Doneer een kerstwens

De versiering waar u uw persoonlijke wens kunt opschrijven is verkrijgbaar bij de balie van AVL Foundation in de centrale hal. U kunt uw wens ook online doneren. We zullen uw wens voor u ophangen in onze wensboom.

Draag bij aan kankeronderzoek

Met uw wens draagt u bij aan de verschillende onderzoeken naar kanker die in het Antoni van Leeuwenhoek worden uitgevoerd. Want om onderzoek op topniveau voort te kunnen zetten is naast kennis en inzet veel geld nodig.

> Doneer een kerstwens