Patiëntenportaal MijnAVL is vernieuwd. Videobellen voortaan via Microsoft Teams.

3 Feb 2023 10:30

Het patiëntenportaal MijnAVL - uw persoonlijke omgeving waar u altijd en overal veilig toegang heeft tot uw afspraken en medisch dossier - gaat er vanaf vandaag anders uitzien. MijnAVL krijgt een technische update en een nieuw uiterlijk. Hoewel MijnAVL er iets anders uit ziet, werkt het nog steeds op de manier zoals u nu van MijnAVL gewend bent.

Videobellen gaat via Microsoft Teams

Vanaf vrijdag 3 februari gaat videobellen – ook wel video-afspraak of video-consult genoemd – op een andere manier werken dan u tot nu toe van ons gewend bent. Vanaf dan werken we met het beveiligde programma Microsoft Teams. Met dit programma kunt u online uw zorgverlener zien en spreken. U hoeft voor de afspraak dus niet naar het ziekenhuis te komen. U ontvangt vooraf van ons een e-mail als een u video-afspraak heeft met daarin uitleg over hoe het werkt.

Heeft u op 3 tot en met 9 februari een video-afspraak?

Dan ontvangt u de informatie over hoe dit werkt tijdig per mail. Op deze pagina staat ook hoe het programma Teams werkt.

Voorkeur doorgeven voor een video afspraak? Dat kan!

Daarnaast kunt u vanaf nu in uw digitale patiëntendossier MijnAVL bij toestemmingen en voorkeuren  aangeven of u de voorkeur heeft voor een afspraak via videobellen. Als u de voorkeur op ‘aan’ zet, dan plannen wij, als dit kan, een video-afspraak in. U hoeft voor de afspraak dus niet naar het Antoni van Leeuwenhoek te komen. Niet alle afspraken zijn geschikt voor videobellen. Uw zorgverlener bepaalt of videobellen mogelijk is.

This website uses cookies

We use cookies on our website to improve the user experience.