OK 004
123

48ste Chirurgenweek 14-18 maart 2022 (vol)

14 mrt. 2022 09:00 - 18 mrt. 2022 17:00

De Chirurgenweek is een jaarlijks terugkerende nascholingscursus voor chirurgen en chirurgen in het laatste deel van hun opleiding. Net als de vorige keer bestaat de mogelijkheid van een gedifferentieerde inschrijving. We verwachten ongeveer 25 chirurgen.

** De Chirurgenweek 2022 is volgeboekt, stuur een mail naar symposiumdesk@nki.nl als je op een wachtlijst geplaatst wil worden of interesse hebt in de Chirurgenweek 2023 **

Op maandag en dinsdag staan het mammacarcinoom, sarcoom, melanoom en de oncologische longchirurgie centraal. Op donderdag en vrijdag is het gehele programma gericht op de GE oncologie. De woensdag is een dag voor alle deelnemers met aandacht voor onder andere nieuwe ontwikkelingen, moleculaire achtergrond en kwaliteitsaspecten.

In de presentaties door chirurgen en andere medisch specialisten uit het AVL komt de multidisciplinaire aanpak van kanker bij uitstek naar voren. Behalve de voordrachten zijn er iedere dag live en/of livestreaming demonstraties op de OK. Tijdens de operatieve oncologische ingrepen wordt uitgebreid aandacht besteed aan bijkomende technische informatie. Daarnaast bestaat de mogelijkheid onze MDO’s bij te wonen.

Accreditatie is door NVvH verleend met 24 punten voor de hele week.

Indien het AVL corona beleid het tzt niet toestaat om dit evenement live te laten plaatsvinden wordt het inschrijfgeld gerestitueerd.

Houd deze website in de gaten.

Inschrijven voor 2022 is niet meer mogelijk.

Voorlopig programma voor externe deelnemers

Bekijk hier het programma voor de gehele week.

Locatie

Nederlands Kanker Instituut – Antoni van Leeuwenhoek
Bezoekersadres: Plesmanlaan 121 1066 CX Amsterdam The Netherlands

Route naar AVL

Contact

Voor vragen kunt u contact opnemen met AVL Academie – Symposium Desk, 
Christie de Vrij: symposiumdesk@nki.nl

Sponsors