Bezoektijden

Om de kans op besmetting met het coronavirus zo klein mogelijk te maken, willen we het aantal mensen in het ziekenhuis zoveel mogelijk beperken. Dit geldt ook voor bezoekers van onze patiënten die op de verpleegafdelingen liggen en voor begeleiders van patiënten. Vanaf zaterdag 26 juni zijn er versoepelingen op de bezoekersregeling.

De versoepelingen op een rij voor patiënten, begeleiders en bezoekers vanaf zaterdag 26 juni: 

  • Bezoekersregeling naar 2 personen: patiënten op de verpleegafdeling mogen in totaal 2 bezoekers per dag  (24 uur) ontvangen. Bezoekers mogen daarnaast maximaal 1 kind van 12 jaar of jonger meenemen. Hij of zij telt niet mee voor het maximaal aantal bezoekers per dag.
  • Uitbreiding bezoekuur: het bezoekuur is voortaan langer en van 15.30 uur tot 19.30 uur.
  • Registratie bezoekers: we stoppen met de bezoekregistratie op de AVL-iPad. De receptie controleert dus niet meer wie bij de hoofdingang of u geregistreerd staat.  
  • Begeleider mee bij opname: het is voor patiënten die voor een opname of een operatie komen weer toegestaan om 1 begeleider mee te nemen. Voor alle overige afdelingen blijft de begeleidersregeling van kracht vanwege de beperkte ruimte.

 Voor bezoekers en begeleiders blijft het wel belangrijk zich te houden aan de basis coronaregels zoals 1,5 meter afstand houden, mondneusmasker op, handen desinfecteren en thuisblijven bij klachten:

Intensive care

Op de Intensive Care is de bezoektijd anders. Voor 1 persoon is er van 10.00-22.00 uur mogelijkheid tot bezoek. Maar ook hier geldt: 1 bezoeker per patiënt per 24 uur.