Bezoektijden

Om de kans op besmetting met het coronavirus zo klein mogelijk te maken, willen we het aantal mensen in het ziekenhuis zoveel mogelijk beperken. Dit geldt ook voor bezoekers van onze patiënten die op de verpleegafdelingen liggen en voor begeleiders van patiënten. 

Algemeen

 • Bezoekers welkom: niet meer dan 2 personen tegelijk in een patiëntenkamer
  De bezoekersregeling is verruimd. Dit betekent dat er weer meer dan 2 bezoekers per dag op bezoek mogen komen. Maar niet meer dan 2 personen tegelijk in een patiëntenkamer. Voorwaarde is dat bezoekers een medisch mondneusmasker dragen en het masker ophouden in de patiëntenkamer. Zorg dat bezoek niet langskomt met koorts of klachten die wijzen op corona (hoesten, verkoudheid), keelpijn en/of koorts.
 • Bezoektijd is van 15.30 – 19.30 uur. 
 • 1 begeleider mee bij opname
  Het is voor patiënten die voor een opname of een operatie komen toegestaan om 1 begeleider mee te nemen. De begeleider mag u begeleiden naar de afdeling of poli. De begeleider mag u na afloop weer ophalen of bezoeken tijdens de bezoektijd.
  Voor alle overige afdelingen geldt: 1 begeleider per patiënt, mits begeleiders geen gezondheidsklachten hebben en ze een mondneusmasker dragen. De afdeling Radiotherapie vormt hierop een uitzondering. Het dringende verzoek aan patiënten voor de afdeling radiotherapie is om uw begeleider in de centrale hal of buiten te laten wachten en u niet te laten vergezellen op de afdeling.

Voor bezoekers en begeleiders blijft het wel belangrijk zich te houden aan de basis coronaregels zoals 1,5 meter afstand houden, mondneusmasker op, handen desinfecteren en thuisblijven bij klachten.

Intensive care

 • Op de Intensive Care is de bezoektijd anders.
  Voor 2 personen is er van 10.00-22.00 uur mogelijkheid tot bezoek. Maar ook hier geldt: 2 bezoekers per patiënt per 24 uur. 

Mer over bezoek en begeleiding tijdens corona