Route

Bezoekadres Antoni van Leeuwenhoek
Plesmanlaan 121
1066CX Amsterdam

Locatie en route in Google Maps

Parkeren

Voor de parkeergarage voert u het adres Louwesweg 12 in. Hier vindt u uitgebreide informatie over de parkeergarage en de gratis shuttle-service.

Openbaar vervoer

De dichtstbijzijnde tramhalte is bus-/tramhalte Johan Huizingalaan. Tram 2 (Centraal Station) stopt hier en bus 62 (Lelylaan, Amstelstation), bus 18 (Slotervaart). bus 247 (Schiphol Zuid) en bus N88 (Nieuw Sloten). Vanuit deze halte is het Antoni van Leeuwenhoek minder dan twee minuten lopen. Uw route kunt u plannen via bijvoorbeeld 9292.nl.

Fietsers

Op het terrein tegenover onze hoofdingang vindt u een fiets- en bromparkeergelegenheid. De juiste en snelste fietsroute kunt u uitstippelen via bijvoorbeeld Google Maps.

Plattegrond en virtuele tour door het ziekenhuis

Contactgegevens van onze andere locaties

De hoofdlocatie van het Antoni van Leeuwenhoek is gevestigd in Amsterdam. Daarnaast heeft het Antoni van Leeuwenhoek – naast zijn radiotherapie-afdeling in Amsterdam – een nevenvestiging Radiotherapie. Deze is gevestigd in Hoofddorp. 

Nevenvestiging Radiotherapie in Hoofddorp

De nevenvestiging Radiotherapie van het Antoni van Leeuwenhoek is gevestigd in Hoofddorp, bij het Spaarne Gasthuis.

Bezoekadres

Spaarnepoort 1
2134 TM Hoofddorp
T: 023 224 8800

bezoek de website

Gasthuis

Wordt u poliklinisch behandeld in het Antoni van Leeuwenhoek en wilt u niet elke dag op en neer reizen? Of wilt u juist dicht bij een familielid of naaste blijven, die langer in ons ziekenhuis verblijft? Het Gasthuis biedt een slaapplek vlakbij het ziekenhuis.

Bezoekadres

Plesmanlaan 123
1066 CX Amsterdam
T: 020 346 2020
E: gast-huis@nki.nl

bezoek de website