Centrum Patiënteninformatie

Als u of iemand in uw omgeving kanker heeft, komt er veel op u af. Ook aan informatie. U kunt het Centrum Patiënteninformatie zien als een wegwijzer in deze periode. Wij wijzen u op betrouwbare informatie over de ziekte, informeren over beschikbare ondersteuning en voorzien u van praktische informatie.

We zijn bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur. U kunt tijdens openingstijden direct terecht, zonder afspraak. Kom gerust langs, bel of stuur een mail via het contactformulier.

Eerste informatiepunt

Het Centrum Patiënteninformatie is vaak een eerste informatiepunt. Zo ook voor vragen over uw persoonlijke patiëntenportaal MijnAVL. Of als u nog geen patiënt bij ons bent, voor informatie over een second opinion. Wij helpen u hier graag bij. Er is ook uitgebreide informatie over te vinden op onze website, die u mogelijk kan helpen.

Drie Vragen Boekjes (2)

Borstprothese voorlichting van Borstkankervereniging Nederland

Vrouwen die te maken krijgen met een borstreconstructie of uitwendige prothese na amputatie, kunnen behoefte hebben aan een onafhankelijk advies. Daarom biedt de Borstkankervereniging groepsvoorlichting aan, in het Antoni van Leeuwenhoek. De voorlichting wordt vaak ervaren als een betrouwbare, veilige omgeving om informatie te verkrijgen en vragen te kunnen stellen.

Ook in corona tijd gaat de voorlichting gewoon door, meldt u dus gerust aan. 

Logo Borstkankervereniging Rozewit