Voorgevel gevel voorkant avond nacht
123

Het Gasthuis van het Antoni van Leeuwenhoek zoekt vrijwilligers

14 mrt. 2019

Voor patiënten die van ver komen en poliklinisch worden behandeld in het Antoni van Leeuwenhoek, bieden wij zonder winstoogmerk op het terrein van het ziekenhuis een rustige logeergelegenheid waar men zich zoveel mogelijk thuis kan voelen. Ook familie en begeleiders van patiënten die in het ziekenhuis zijn opgenomen zijn van harte welkom. Het vermijden van files, een spoedopname of mee doen aan een trial. Het kunnen allemaal redenen zijn om in het Gasthuis te verblijven. Het Gasthuis is recent gerenoveerd, heeft 15 kamers en is van alle gemakken voorzien. Voor gemeenschappelijk gebruik zijn er een aantal huiskamers, een grote keuken met drie kookunits en een mooie tuin met terras. In het Gasthuiswerken 70 vrijwilligers. Zonder hen kan het Gasthuis niet bestaan. De gasten zijn dankbaar voor de inzet van de vrijwilligers en de fijne, warme sfeer in huis. Sinds lange tijd hebben we weer een aantal vacatures. Wij zijn op zoek naar mensen die bereid zijn zich met veel warmte en betrokkenheid in te zetten voor onze gasten, gedurende een aantal uren per week of per twee weken.

Vrijwilligers voor de ochtenddienst (m/v) van 09.30 tot 12.30 uur

Bij vertrek maken onze gasten zelf hun kamer schoon. Na de gezellige ochtendkoffie maken de ochtendvrijwilligers de bedden weer op en lopen de kamers na. Ze verzorgen de was in onze wasserij en houden de keuken bij. In de tussentijd is er altijd ruimte voor contact met onze gasten. Je werkt in een vast team van twee a drie vrijwilligers. We zoeken vrijwilligers voor de maandag en donderdagochtend en voor de vrijdagmiddag 12:30-16:00 uur.

Vrijwilliger voor het onderhoud van onze tuin (m/v)

Aan de prachtige tuin van het Gasthuis wordt met liefde gewerkt. Omdat dit werk voor onze vaste tuinvrijwilliger teveel wordt zoeken we ondersteuning voor haar. We zoeken iemand met een groot hart voor tuinieren die in de winter twee wekelijks en in de zomer wekelijks een ochtend beschikbaar is om in onze tuin te werken. Liefst op de donderdagochtend, maar een andere ochtend kan eventueel ook.

Interesse? Voor meer informatie en om je aan te melden, kijk op onze website www.gast-huis.nl. Mocht je nog vragen hebben, bel dan 020 3462020 en vraag naar Manuela of Irene.