Een terugblik op het jaar 2022: bekijk ons digitale jaarbericht

13 jul. 2023 12:17

Wij blikken terug op een jaar waarin we mooie resultaten hebben behaald en weer stappen hebben gezet richting het verwezenlijken van onze ambitie: a cure for every cancer, and excellent care for every patient.

Zo beoordeelden onze patiënten de zorg in het AVL in 2022 met een 8,9 op ZorgkaartNederland. Het is bijzonder te merken dat onze commitment voor de patiënt van vandaag en morgen zich vertaalt in een dergelijk waarderingscijfer. We zijn daar uiteraard trots op en danken onze patiënten voor hun vertrouwen.

Onze onderzoekers deden weer interessante ontdekkingen. In 2022 ontdekten we bijvoorbeeld dat patiënten met een zeldzaam tumortype meer behandelopties hebben als je inzoomt op het DNA van hun tumor. Een bijzonder wapenfeit  in 2022 is dat vijf van onze onderzoekers zijn erkend als highly cited researcher en daarmee behoren zij tot de meest invloedrijke onderzoekers ter wereld in hun vakgebied

Als Raad van Bestuur kijken wij met trots en dankbaarheid terug op het afgelopen jaar. Het blijft indrukwekkend om te zien hoe al onze medewerkers, van onderzoekers tot zorgprofessionals, samen met onze vrijwilligers de beste zorg aan elke patiënt bieden.

U leest er meer over in dit jaarbericht.