Maak kennis met Jolanda van Dieren, maag-darm- en leverarts

Sinds november 2013 ben ik als Maag- Darm en Leverarts werkzaam in het Antoni van Leeuwenhoek. Het Antoni van Leeuwenhoek is een prettig ziekenhuis om te werken omdat er een intensieve en laagdrempelige samenwerking is met de verschillende disciplines, zoals radiotherapeuten, chirurgen en radiologen. Iedereen heeft hetzelfde doel voor ogen, namelijk het leveren van hoogstaande patiënten zorg.

Verder wordt er in het Antoni van Leeuwenhoek veel aan onderzoek gedaan, en dat vind ik een erg belangrijk aspect van de hoogstaande zorg, want alleen door veel onderzoek te doen kan die zorg uiteindelijk verbeteren.

In het Onderzoek en Behandelcentrum (OBC) verricht ik maag- en darm endoscopieën en endo-echografieën. Poliklinisch ben ik vooral betrokken bij de behandeling van mensen die gelijktijdig met chemotherapie en bestraling worden behandeld voor anus-, endeldarm-, slokdarm- of maagkanker.

Jolanda Van Dieren, Screenshot, Film

Ontmoet Jolanda van Dieren

"Ik word heel blij als patiënt het hele behandeltraject achter de rug heeft en dan na een tijdje bij mij terugkomt op de polikliniek en komt vertellen hoe goed het met hem gaat."
Dr. J. (Jolanda) van Dieren Maag-darm-leverarts