Activiteitencentrum

In het Activiteitencentrum kunnen u en uw naasten terecht voor ontspanning, afleiding en inspiratie. De activiteitenbegeleiders van het Antoni van Leeuwenhoek werken ondersteunend en bieden een luisterend oor. U kunt creatieve activiteiten doen, iets lezen of bijvoorbeeld een spelletje doen. Onze activiteitenbegeleiders kunnen ook naar u toekomen in het ziekenhuis of op de dagbehandeling.

Of u nu opgenomen bent, voor dagbehandeling komt, de polikliniek of de afdeling Radiotherapie bezoekt of in het Gasthuis verblijft: u bent van harte welkom om langs te komen in ons Activiteitencentrum. Dat geldt ook voor uw partner, kinderen of andere naasten.

Contact

Het Activiteitencentrum bevindt zich in de centrale hal op de begane grond bij de hoofdingang, links na de balie. Het e-mailadres is activiteitencentrum@nki.nl.

U kunt zonder afspraak binnenkomen in het Activiteitencentrum. U kunt ook even binnenlopen voor informatie. Als u niet naar het Activiteitencentrum kunt komen, kan er een medewerker bij u aan bed komen op de verpleegafdeling of de dagbehandeling. Vraag uw verpleegkundige naar de mogelijkheden of belt u zelf even naar 020 512 9111.

Openingstijden 

09:30 uur  –  17:00 uur.

Wat doen we voor u?

We kunnen u helpen met ideeën, materialen en inspiratie om zonder veel inspanning tot een persoonlijk resultaat te komen. Dit kan u ondersteunen bij het herstel van uw ziekte, doordat u prettige momenten van ontspanning inbouwt in een zware periode. Op de afdeling kunt u bijvoorbeeld tekenen en schilderen, mozaïeken, zijde beschilderen, sieraden maken of porselein beschilderen.

Regelmatig organiseren we een workshop. Bekijk hieronder de agenda of stuur een mail naar activiteitencentrum@nki.nl.

Let op: bovenstaande video is gemaakt op de oude locatie van het Activiteitencentrum. Het Activiteitencentrum is inmiddels verhuisd naar de Centrale Hal.