123

48ste Chirurgenweek

27 jan. 2020 09:00 - 31 jan. 2020 18:00

Het Antoni van Leeuwenhoek organiseert voor de 48ste keer een Chirurgenweek. Wij bieden een gedifferentieerd programma aan, waarbij u kunt kiezen tussen een mamma-long-sarcoom-melanoom-schildklier programma (ma t/m woensdag) of een GE-programma (wo t/m vrijdag). U kunt ook voor beide programma’s kiezen.

In het Antoni van Leeuwenhoek worden alleen oncologische behandelingen gedaan. Ons speerpunt is een op maat gemaakte behandeling voor elke patiënt via een multidisciplinaire aanpak. Gedurende de week geven wij u een volledig overzicht van de oncologische chirurgie en de aanverwante specialismen. Tussen de presentaties door laten we live-videobeelden zien van operaties en gaan we in groepen op de OK kijken. Er is ruim mogelijkheid tot interactie, discussie en participatie van u als cursist. Ook is er de mogelijkheid een multidisciplinair overleg bij te wonen.

Op woensdag krijgt u een update van de nieuwste ontwikkelingen zoals bijvoorbeeld navigatiechirurgie, beeldgestuurde interventies en moleculaire achtergronden.

In het verleden werd dit congres steeds met 24 accreditatiepunten gewaardeerd door de NVvH (bij voltijdse deelname).

Inschrijving vanaf medio oktober 2019

Contactpersoon: Henny Buis, h.buis@nki.nl, 020-512 2995