Stadium III melanoom en non-melanoma skin cancer symposium

Foto melanoom
123

Online symposium: stadium III melanoom en non-melanoma skin cancer

28 okt. 2021 17:00 - 20:00

Op 28 oktober a.s. vindt het Stadium III melanoom en non-melanoma skin cancer Symposium online plaats!

De ontwikkelingen op het gebied van de behandeling van stadium III melanoom en non-melanoma skin cancer hebben elkaar in rap tempo opgevolgd.

Daarnaast is het soms niet makkelijk om alles goed bij te houden en op de hoogte te zijn, de AVL specialisten die zich hiermee bezig houden zijn zich hier terdege van bewust. Daarom organiseren wij graag een symposium voor alle geïnteresseerden in de regio en (ver) daarbuiten om in korte tijd weer op de hoogte te zijn van alles wat er gebeurt. 

Dit symposium beoogt derhalve een update te geven van de nieuwste ontwikkelingen die je moet weten als je als behandelaar melanoom en non-melanoma skin cancer patiënten in je praktijk tegen komt.

De sprekers zijn allemaal vooraanstaande experts in het veld, en zij delen graag hun kennis. Er zal voldoende ruimte zijn voor vragen en discussie, en accreditatie is uiteraard aangevraagd. 

Het symposium vindt zowel 'live' als online plaats. Vanwege de corona maatregelen is het alleen mogelijk voor medewerkers van het AVL om het symposium 'live' bij te wonen.

Voorlopige sponsoren

www.msd.nl

AMGEN

Bekijk hier het programma.

Je kunt je hier inschrijven.