DRUP 600X400
123

Patient Impact Award DRUP symposium

28 nov 2023 14:00 - 18:00, Antoni van Leeuwenhoek, Piet Borst Auditorium

Op 28 november 2023 organiseren wij het Patient Impact Award DRUP symposium in het Antoni van Leeuwenhoek.

Tijdens dit symposium zal worden uitgelegd waarom DRUP de Patiënt Impact Award 2022 heeft gekregen en op welke wijze DRUP een bijdrage geleverd heeft aan het verbeteren van de zorg voor patiënten met kanker.

Kosten: gratis
Inclusief borrel

Het symposium is voor belangstellenden, patiënten, en iedereen die ons gesteund heeft in de afgelopen 7 jaar. We kijken er naar uit om u te verwelkomen!

Over het DRUP symposium

Tijdens dit symposium wordt u meegenomen in alle aspecten die belangrijk zijn voor een behandeling op maat. Wat is DNA, wat is het belang van een biopt is en hoe kan deze informatie leiden tot een gepersonaliseerde behandeling. Tevens zal er een update gegeven worden over de successen, voortgang, samenwerkingen en toekomstplannen van DRUP. Tot slot komen ook patiënten en onze steunpilaren van Stelvio for Life en KWF aan het woord. Een gedetailleerd programma volgt op een later tijdstip.

Locatie

Piet Borst Auditorium

Antoni van Leeuwenhoek
Plesmanlaan 121
1066 CX Amsterdam

Route

Bereikbaarheid

Het Antoni van Leeuwenhoek beschikt over parkeergelegenheid. Kijk hier voor de routebeschrijving.

Ook per openbaar vervoer is het Antoni van Leeuwenhoek goed bereikbaar. U kunt vanaf station Amsterdam Lelylaan, RAI, Zuid, Duivendrecht of Sloterdijk metro 50 nemen naar halte Heemstedestraat. Vanaf hier is het ongeveer tien minuten lopen. U kunt ook tram 2 nemen richting Nieuw-Sloten en uitstappen bij de halte Johan Huizingalaan.

Meer informatie

Voor vragen over uw inschrijving of het symposium kunt u contact opnemen met de Symposiumdesk via e-mail: symposiumdesk@nki.nl