Wat betekent de lockdown van 14 december voor u als patiënt of bezoeker?

15 dec. 2020 16:13

In de persconferentie van 14 december kondigde minister-president Rutte de lockdown aan. Onze zorg gaat zoveel mogelijk gewoon door.  We raden u af om uw afspraak te verzetten. Wel is het belangrijk dat u niet komt als u klachten heeft (Contact voorafgaande aan afspraken en geplande opnames).

De eerste fase heeft ons geleerd dat er veel minder mensen in ons ziekenhuis zijn geweest. Dit kan als risico met zich meebrengen dat diagnoses niet of te laat worden gesteld. Waar mogelijk zetten we uw afspraak om in een telefonisch of videoconsult. Als dit voor u van toepassing is, wordt u hierover geïnformeerd. Wanneer u naar het ziekenhuis komt is het belangrijk om eerst de informatie op deze pagina goed te bekijken. 

Als Antoni van Leeuwenhoek (AVL) richten we ons primair op de zorg en behandeling van patiënten met kanker. Daarbij is en blijft het belangrijk dat we als Antoni van Leeuwenhoek het coronavirus buiten de deur houden zodat we de noodzakelijke kankerbehandelingen kunnen blijven doen.

Op deze pagina leest u onze uitgangspunten, maatregelen, extra informatie voor patiënten en bezoekers en het laatste nieuws rondom corona.  

Extra maatregelen in verband met de lockdown:
-              Het Gasthuis sluit helaas haar deuren tot in ieder geval 19 januari.
-              het winkeltje in restaurant Vermaat in het achterste deel van de hal is dicht. Het is nog wel mogelijk om hier eten en drinken af te halen.