Onze vernieuwde website www.avl.nl is live

1 jun. 2019 15:06

Naast een geheel vernieuwde vormgeving, is de navigatie op de website verbeterd en hebben de vijf meest voorkomende tumorsoorten een nieuwe ‘centrumpagina’ gekregen. Onze website richt zich op patiënten en naasten die informatie zoeken over kanker en ons ziekenhuis. Voor verwijzers is er een apart deel ingericht, waar huisartsen en specialisten patiënten kunnen doorverwijzen en nieuwsberichten  en symposia worden vermeld. Bekijk de website.

Daarnaast is (op) de vernieuwde website:

  • Informatie beter vindbaar

Een grote wijziging op de homepage is de prominente plek voor de zoekfunctie. Bezoekers van de website kunnen hier meteen op zoek gaan naar de informatie die zij zoeken. De zoekmachine achter deze functie is geoptimaliseerd. Ook is de navigatie op de website overzichtelijker ingedeeld met, naast vijf grote toptaken, een zogenaamd ‘hamburgermenu’.

  • Mobiel & Ipad-proof

Uitonderzoek is gebleken dat de meeste bezoekers van onze website deze bekijken op hun mobiel of Ipad. Daar is in het ontwerp uiteraard rekening mee gehouden.

  • Informatie herzien

Ook is een deel van de informatie die op de website te vinden herzien. Dit geldt voor de centrumpagina’s van de meest voorkomende kankersoorten. Ook zijn de homepage en de pagina’s over de afdelingen en de organisatie aangepakt.