AVL Maag- en slokdarmkankercentrum

Welkom bij het AVL Maag- en slokdarmkankercentrum. Ons team zet zich iedere dag voor de volle 100% in om patiënten de meest optimale behandeling te geven met de hoogste kwaliteit van leven.

Persoonlijke aandacht en een warme, professionele betrokkenheid zijn belangrijke waarden. Uniek is het feit dat onderzoek en zorg onder één dak zijn ondergebracht. Hierdoor vinden onze diagnostiek en behandeling plaats volgens de nieuwste wetenschappelijke inzichten en kunnen wij meer aanbieden dan reguliere ziekenhuizen.

Heeft u maagkanker of slokdarmkanker? Of bent u bang dat u dit heeft? Dan bent u bij ons in de best mogelijke handen. Wij weten wat er op u en uw naasten afkomt. U staat er niet alleen voor.

Daarom het AVL

U krijgt uitstekende medische zorg

  • Is er in een ander ziekenhuis bij u maag- of slokdarmkanker gediagnosticeerd? U kunt bij ons terecht voor second opinion en/of behandeling.
  • Onderzoek en zorg onder één dak, waardoor u altijd wordt behandeld volgens de nieuwste inzichten, met mogelijkheid tot nieuwe behandelingen. U krijgt bij ons een advies op maat.
  • Veel aandacht voor ondersteunende zorg, zoals fysiotherapie, psychologische hulp en revalidatie.
  • Veel aandacht voor u en uw naasten.

Second opinion

Het is mogelijk dat bij u elders de diagnose kanker is gesteld maar u graag een second opinion in het Antoni van Leeuwenhoek wilt aanvragen. Lees meer over second opinion en hoe dit verloopt in ons instituut.  

Uw behandelend arts bepaalt in overleg met u welke onderzoeken er nodig zijn voor het stellen van de diagnose en het opstellen van het behandelplan.
Alle genoemde onderzoeken en behandelingen kunnen, maar hoeven niet toegepast te worden. De onderzoeken en behandelingen hangen onder andere af van uw conditie, leeftijd en het stadium van de ziekte.

Team Maagkanker Slokdarmkanker

Maak kennis met ons team

Ons team zet zich iedere dag voor de volle 100% in om patiënten de meest optimale behandeling te geven met de hoogste kwaliteit van leven.